Ako vykonať aktualizácie LinkedIn bez toho, aby sa zobrazovali v streame

LinkedIn implementuje prúd aktivít, ktorý umožňuje vašim spojeniam vidieť vašu nedávnu aktivitu na webe. Tieto aktualizácie aktivity sa vyskytujú, keď urobíte zmeny v informáciách o zamestnaní, vzdelávacích informáciách a osobných webových stránkach. Aktualizácie sa objavia aj v prípade, že si niekoho pridáte do svojej siete alebo niekoho odporučíte. Ovládacie prvky ochrany osobných údajov spoločnosti LinkedIn vám umožňujú zabrániť zobrazovaniu týchto aktualizácií v informačnom kanáli aktivít. Umožňuje vám tiež skryť aktualizácie z rôznych kategórií používateľov.

1

Prihláste sa do svojho účtu LinkedIn. Kliknite na šípku nadol vľavo od svojho mena v hornej časti stránky; potom kliknite na „Nastavenia“.

2

Posuňte sa nadol na kartu Profil v dolnej časti stránky. Kliknite na položku „Zapnúť / vypnúť vysielanie vašich aktivít“ pod nadpisom „Kontrola súkromia“.

3

Zrušte začiarknutie políčka „Dajte ľuďom vedieť, keď zmeníte svoj profil, urobíte odporúčania alebo sledujete spoločnosti“, a kliknite na tlačidlo „Uložiť zmeny“. Teraz môžete aktualizovať svoj profil bez toho, aby sa zobrazovali v streame.