Ako vymazať posledné vyhľadávania, ktoré sa zobrazujú pod reťazcom Bing

Vyhľadávací modul Bing obsahuje nastavenie História vyhľadávania, ktoré vám umožňuje jednotlivo odstraňovať výsledky vyhľadávania alebo vymazať všetky vaše predchádzajúce vyhľadávania. Vymazanie vašej histórie minimalizuje riziko, že iní ľudia budú sliediť pri vašom internetovom výskume, najmä ak pracujete na spoločnom počítači. Toto nahrávanie svojich vyhľadávaní môžete tiež ovládať výberom možnosti „Zapnuté“ alebo „Vypnuté“ v sekciách História.

Bing v prehľadávači

1

Kliknutím na odkaz „História vyhľadávania“ na domovskej stránke Bingu alebo zozname vyhľadávania otvoríte stránku História. Výsledky vyhľadávania sa zobrazia v štvorcoch. Môžete tiež kliknúť na odkaz „Viac“ na domovskej stránke Bingu alebo v zozname vyhľadávania a potom kliknúť na „História vyhľadávania“ v sekcii Môj Bing, aby ste otvorili túto stránku histórie.

2

Ukážte kurzorom na položky vyhľadávania, napríklad v sekcii Dnes, aby sa zobrazilo tlačidlo „Vymazať“. Kliknutím na tlačidlo „Vymazať“ odstránite túto položku zo zoznamu. Ak ste vymazali všetky posledné položky, zobrazí sa správa „Nemáte žiadne nedávne vyhľadávania“.

3

Ak chcete odstrániť všetky hľadané položky, vyberte možnosť „Vymazať všetko“. Keď sa zobrazí výzva na potvrdenie tejto akcie, kliknite na tlačidlo „Áno, vymazať celú históriu vyhľadávania“. Vaše vyhľadávania zmiznú zo stránky História.

Aplikácia pre Android pre tablety

1

Otvorte aplikáciu Bing, klepnutím na tlačidlo „Ponuka“ otvorte rozbaľovací zoznam a klepnutím na „Nastavenia“ zobrazte obrazovku Nastavenia Bing.

2

Klepnutím na „Hľadať“ v sekcii Všeobecné nastavenia otvoríte stránku Nastavenia. Klepnutím na „Prejsť na históriu vyhľadávania“ otvoríte sekciu História vyhľadávania. Klepnutím na položku „Zobraziť vaše vyhľadávania“ otvoríte zoznam vyhľadávaní.

3

Klepnite na možnosť „Upraviť výsledky hľadania“. Každá vyhľadaná položka obsahuje tlačidlo „X“ na odstránenie tejto položky. Klepnutím na „X“ odstránite položky po jednej. Klepnutím na „Vymazať“ odstránite všetky položky a klepnutím na „Vymazať všetko“ výber potvrdíte. V sekcii Posledné vyhľadávania sa zobrazuje táto správa: „Vymazali ste celú históriu vyhľadávania.“ Klepnite na „Späť na nastavenia“.

Aplikácia pre iOS

1

Spustite aplikáciu Bing a klepnite na ikonu, ktorá vyzerá ako zoznam s odrážkami.

2

Klepnite na „Nastavenia“.

3

Klepnite na možnosť „Bezpečné vyhľadávanie / Vymazať históriu“.

4

Klepnite na „Prejsť na históriu vyhľadávania“.

5

Klepnite na možnosť Vymazať všetko a potom klepnutím na tlačidlo Vymazať všetko znova potvrďte túto akciu.