Ako odstrániť synchronizované obrázky na iPhone

Apple iPhone vám dáva možnosť fotografovať digitálne fotografie pomocou vstavaného fotoaparátu zariadenia a obsahuje možnosť manuálne odstrániť tieto fotografie pomocou ovládacích prvkov zariadenia iPhone. Odstránenie synchronizovaných záberov je však iný príbeh. IPhone využíva na prenos fotografií do vášho iPhone a ich mazanie počítačový softvér iTunes vyvinutý spoločnosťou Apple pre radu mobilných zariadení spoločnosti. Nakonfigurujte svoje predvoľby synchronizácie v iTunes, aby ste mohli odstraňovať fotografie z vášho iPhone.

1

Pripojte svoj iPhone k počítaču a spustite iTunes.

2

Kliknite na názov iPhone uvedený v časti „Zariadenia“ na ľavej strane iTunes.

3

Kliknite na „Fotky“ nad stredovým panelom v iTunes. Možnosti synchronizácie sa zobrazujú na stredovom paneli.

4

Kliknite na rozbaľovacie pole vedľa položky „Synchronizovať fotografie z“ a vyberte zdroj obsahujúci fotografie, ktoré chcete odstrániť, napríklad priečinok „Moje obrázky“ alebo „Photoshop Elements“.

5

Kliknite na položku „Vybrané albumy“. Ďalej sa zobrazia albumy spojené s vybraným zdrojom fotografií.

6

Odstráňte začiarknutia vedľa fotoalbumov, ktoré chcete z iPhonu odstrániť.

7

Vpravo dole kliknite na „Použiť“.